Tessie-san

Glad Påsk-flätor

Tänkte runda av den här påskveckan med ett flät-inlägg.

Häromdagen gjorde vi en variant på en “fläta in i fläta” som jag ofta gör.
Den här gången gjorde jag en halvinbakad fläta som gick in i en…. trumvirvel… fiskbensfläta 😉  Tycker de är så fina och det känns som att jag börjar få in snitsen på dem riktigt bra nu.

Kelly har så fint tålamod med mig när jag vill prova något, ibland tar det ju lite längre tid, men hon är 9/10 gånger jättetålmodig och sitter still tills jag är färdig. Det är nog en kombination av hennes personlighet och av att vi gjort någon sorts frisyr på henne i stort sett varje dag sedan hon föddes. Hon är så van.

 

Hoppas ni får en mysig helg hemma och att ni får en riktigt glad påsk trots dessa tider!

 

Tidigare flät-inlägg hittar ni här! 
Glöm inte like-hjärtat ♡♡♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats