Tessie-san

Glad Påsk!

Glad Påsk!

Då var det påskafton idag och påskharen hade visst varit här och gömt påskägg till barnen. Kelly fick väldigt stora ögon när vi berättade det, men hon tyckte det var konstigt att han inte kom när vi var vakna så vi fick hälsa på honom. Det gör ju iallafall tomten.

Även om det “bara” var vi i familjen som firade påsk i år så ville jag ändå göra det lite påskigt och glatt till lunchen. Vi kände att det var lite onödigt med ett stort bord med påskmat, så vi körde på ett säkert kort istället och lagade kyckling med färskpotatis och sallad, så påskade vi till det med dukningen istället.

 

 

Efter lunch var det dags att gå på äggjakt nere i lekrummet.
Jag berättade att påskharen hade gömt tre ägg därinne, ett rosa som var Kellys, ett rosa som var Belles och ett lila som var Harleys.

Det dröjde inte många minuter innan alla tre var hittade – av Kelly. Hon var riktigt snabb, småsyskonen hade inte en chans att hinna med. Som tur var är hon givmild av sig och gav de andra sina påskägg, även om det var hon som hittade dem 😉

 

I tjejernas påskägg låg det varsin vårhalsduk och mössa, två nya tandborsthuvuden (med favoriterna Elsa och Anna), lypsyl som luktar jordgubb och cupcake – och lite chokladägg. Sen fick de en varsin chokladkanin också.

Harley fick ett par nya skor i sitt ägg. Ett par svarta tygskor.

 

Mina tre påskkycklingar. Tänk, nu har Kelly firat sin fjärde påsk, Belle sin andra andra och Harley sin första ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tvåbarnsmamma

    Mysigt❤️Just den där mössan med tubscarf ville jag ha till min tjej men det var slut i hennes storlek på hm😒

stats