Tessie-san

Fredagsbakat glasskakor

Hej kompisar, hur mår ni?
Vaaad härligt att det är fredag! Man uppskattar verkligen fredagarna lite extra när man jobbat en hel vecka. Även om jag alltid har kul på jobbet, så är det såklart hemma med mina gosingar jag helst vill vara.

Idag frågade jag Kelly om inte hon ville hjälpa mig att baka lite kakor inför hennes kalas som är nästnästa helg. Det ville hon såklart göra, baka är något av det roligaste hon vet.
Hon ska ha ett glassparty när hon fyller år, och förutom en färgsprakande glassbuffé ska vi bjuda på lite bullar, dadelbollar och kakor gjorda som glassar. Så vi satte igång med kakorna idag. De kan göras i förväg, sen ska de få lite snygg glasyr på sig innan vi ställer fram dem på serveringsfaten.

Nog för att vi har bakat ganska mycket, Kelly och jag, men jag blev nästan förvånad över hur riktigt duktig hon blivit på vissa av momenten. Att knäcka ägget när vi gjorde smeten gjorde hon så precist och försiktigt och fick inte med ett enda äggskal. Sen kavlade hon degen som hon inte gjort något annat, min duktiga tjej!

Ska bli kul att visa er resultatet sen, de kommer bli så fina! ♡

 

 

Vi stansade ut både glassar och hjärtan och la på plåten.
Sen smakades det en hel del på degen också. Ja, inte från mig… jag tar ju mina blodsockerprov just nu och undviker såklart allt onödigt sött. Men Kelly försäkrade mig om att degen var toppengod 😉

 

Ser så himla mycket fram emot den här helgen. Imorgon ska vi på kalas för att fira min gudson Elias som fyller 5 år, och på söndag är det både farsdag OCH min och JPs 12-årsdag ♡ Mycket kul som väntar!

Önskar er en fin helg! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats