Tessie-san

Fish tacos ♡

Blev så sugen på fish tacos häromdagen när jag var och handlade. Vet inte vart det kom ifrån, men ville verkligen att vi skulle testa det hemma. Har bara ätit det en gång tidigare, och det var hemma hos Nicklas med familj där de lagade aaaallt från grunden, med picklad rödlök, såser from scratch, panerad fisk i frityrolja, allt. Det var ju så gott att man dog.

Jag gillar att laga mat, men inte när det blir allt för avancerat. Gillar genvägar och tar det oftast om man kan. Har därför dragit mig från att laga detta själv hemma.

MEN så läste jag någonstans om någon som “fuskade” och hade fiskpinnar istället och att det funkade minst lika bra. Ahh, tveksamt va? Men jag ville ändå testa, och köpte crispies som vi stekte och skar upp i mindre bitar. Serverade med våra vanliga tacotillbehör men la till mangosalsa, chili mayo och färsk koriander. Och DRA ÅT SKOGEN vad gott det var?

Nä, men det var inte klokt? Jag sa “mmm mmm mmm” efter varje tugga, och höll upp 👌-tecken med fingrarna om och om igen, haha. Belle härmade mig och gjorde exakt likadant efter varje tugga hon med. Kelly sa att hon inte tyckte det var gott, men ändå åt hon upp hela sin fish taco – och det säger rätt mycket från den damen 😉

 

 

Mums! Det här vill jag äta varje dag! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats