Tessie-san

Falskt alarm?

Hej fina! Mår ni bra? ♡

Jag började skriva det här inlägget tidigare idag, men så ringde de från förskolan och sa att Belle blivit snorig, så då stängde jag bara ner allt, på med kläder på Harley och mig, sen gick vi dit direkt.

När vi kom fram såg jag inte en enda liten snordroppe – och inget heller hemma resten av dagen, men det gör ingenting att det verkar vara falskt alarm – nu har vi ju gått på höstlov (eller Halloweenlov som vi kallar det hemma 😉 )

Vi har haft ett par sisådär-nätter nu ett tag igen. Harley sover bökigt och vill helst av allt bara vara i min famn. Försöker jag lägga ner honom försiktigt i sin säng (som ligger precis bredvid mig med öppen sida på spjälsängen så han kan klättra upp själv) så vaknar han och protesterar. Även om det är slitsamt att sova som en ostbåge och vakna hela tiden för att det bökas och har sig, så måste jag ändå give him som slack. Han har två tänder på gång i överkäken (roligt nog är det den ena framtanden och tanden bredvid – det brukar oftast vara de mittersta framtänderna som kommer först uppe och nere) och han knäcker kod efter kod varje dag känns det som – så han har ju en del att bearbeta på natten med andra ord.

Idag tog han dock igen lite sömn mitt på dagen. Eftersom jag vet att jag inte kan sitta ner såhär lika länge sen när tjejerna är hemma på lovet, så bäddade jag ner oss i soffan, han fick en flaska – sen somnade han i min famn och lämnade inte den på säkert 2 timmar.

Så himla gosigt.

 

Tillslut var jag så kissnödig att jag var tvuuungen att lägga ifrån mig honom, men ville inte lägga honom i soffan för då hade han garanterat rullat ner och slagit sig, så jag bäddade åt honom på mattan och så sprang jag på toaletten.

 

Kom på mig själv med att sortera upp disken på tork i färgordning… gör ni också så? Jag förstår inte varför man någonsin skulle få för sig att inte göra det iof? SÅ mycket behagligare att titta på?

OCD much?

 

Till lunch åt vi ganska gröna rätter båda två.

Harley fick fisk med grönsaksblandning och avokado på sidan. Solskensfrukt till efterrätt.

Jag åt morotsbiff med broccoli och avokado, pestopasta och keso.

 

Efter lunchen plockade jag fram lite plastskedar och bunkar som han satt och hamrade med, så passade jag på att klippa och klistra lite i hans “När jag var liten”-bok. Har fyllt i en varsin till alla barn, men det tar sin lilla tid. Jag brukar plocka fram dem lite då och då och fylla i, klistra in bilder och pyssla,

Sen hann vi med att ta oktober månads bilder också! Den här gången körde vi lila kläder ♡

 

När tjejerna kom hem från förskolan plockade vi äntligen fram Halloweenlådan, men det kommer i ett eget inlägg.

Puss så länge ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats