Tessie-san

Extra mycket kramar

Eftersom Harley numera ställer sig upp och börjar klättra på saker utan problem var det dags att sänka hans spjälsäng. Det ville absolut Belle hjälpa mig med, hon älskar att skruva!

Den står ju på min sida av sängen, så vi passade även på att sänka ner ena sidan också, så jag slipper lyfta ur och i honom så långt ner på natten – då går min rygg av för han är inte lätt som en fjäder, om vi säger så…
Nu kan han krypa upp till mig själv från sidan, men inte lika lätt klättra ut och ramla ner på kortsidan.

Det blev en sån himla skillnad när han fick byta till den här “stora” spjälsängen från den lilla sidecriben. Han sover så mycket bättre när han får gott om plats ♡

 

 

Min gosegumma. Hon har en väldigt mammig period just nu och vill hela tiden vara i min famn och bara vara där. Jag glömmer ibland att hon faktiskt inte är så himla stor, hon fick bara bli det när hon blev storasyster när hon endast var 1 år och 4 månader.

Så jag ger henne det hon behöver och vi gör sånahär småsaker bara vi två då och då. Och kramas och pussas. Ikväll vid nattning gav hon mig så många pussar på munnen att jag var helt blöt i ansiktet ♡

 

Någon annan som varit som en liten apunge idag är Harleyboy. Han är mycket bättre från förkylningen, men är fortfarande lite ynklig och vill vara nära nära. Han har inte velat lämna mig för en sekund idag. När jag lagt ner honom har han pipit till på en gång och velat komma upp. En kort stund när han ville klättra vid tv-bänken, men annars har han suttit fast vid mig ♡

 

Imorgon är det fredag och tjejerna är hemma med oss som vanligt på fredagar. Det blir tacos och fredagsmys, det är allt jag vet!

Godnatt på er, ni som läser det här sent ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats