Tessie-san

Pizza och pussel

Kväll i vårt hus. Barnen somnade en efter en under nattningen och kvar låg jag med mina gullnosar på och runt mig i sängen. Den stunden vill jag inte byta ut mot någonting i världen, det känns som att jag är rikast på jorden då ♡

Nu har jag har tänt massor med ljus och ska snart påbörja kvällen med min stora älskling, tänkte bara lägga upp ett inlägg jag skrev häromdagen, men som aldrig kom upp av någon anledning. Puss!

 

Något av det roligaste Belle vet just nu är att lägga pussel. Hon lyckas nästan aldrig sätta i rätt pusselbit i varandra, men det struntar hon i och pressar dit dem där hon tycker att de passar, haha. Hon är jättenöjd så! “A-plussa mamma” säger hon när hon vill att jag tar fram pusslet. Hon är så go. Hon säger ofta ett “a” innan varje ord just nu, vet inte varför, men det är såå gulligt!

“A-se” (Hon vill se eller hon vill visa något)
“A-krama”
“A-bolla” (sparka bollen)

 

 

Kelly har blivit riktigt duktig på att lägga pussel. Jag visade henne lite tips man kan tänka på – som att först hitta hörnen, sen leta efter liknande färger och tillslut hitta rätt pusselbit till rätt plats.

 

Harley gillar mest att smaka på allt, det är lite där han är nu 😉

Det passade ju dock bra när vi skulle laga pizza till middag en dag. På med kockmössan!

 

Så noggranna, fullt koncentrerade!

 

…och så har vi tjuvsmakaren 😉

 

Och så på med topping! Vi körde på skinka, tomater, ost och majs.

Tada! ♡
De var så stolta över sin pizza. Jag hann inte ens ta en bild när den var klar, för den åt vi upp på en gång 😉

 

Hoppas ni har en fin kväll, ta hand om varandra ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats