Tessie-san

En “fotmassage” senare

I morsdagpresent i år fick jag en fotbehandling med fot- och underbensmassage i present. En timmes massage av mina kämpande fötter och jag bokade in det till idag. Kommer inte ha tid att gå på behandlingar när väl Mini är här, så det var bra att jag hann med det innan det är dags.

Jag har tagit flera vanliga massagebehandlingar tidigare, men just fotmassagebehandling har jag aldrig gjort innan. Jag var beredd på en timmes total avkoppling och tänkte att jag nog skulle somna. JP brukar vara snäll och massera mina fötter med mjukgörande kräm om kvällarna och det är bland det bästa jag vet!

Men den här lilla massagedamen jag fick träffa idag mesade inte direkt med behandlingen om vi säger så. Hon tog i för kung och fosterland och körde verkligen ut alla eventuella knutor eller vad man nu kan ha på fötterna/benen… Ca 10% av behandlingen var avslappnande och behaglig, resten 90% var mest smärtsamt och jag fick verkligen chansen att öva på att “andas igenom smärtan” om vi säger så – och det var väl nyttigt eftersom jag har en kommande förlossning framför mig 😉 Mina fötter var mörbultade, men mjuka och lena som en babystjärt när det var över – så det var väl alltid något. Tror dock att jag fortsätter gå till “min egna massör” där hemma i fortsättningen.

 

Helt ovetandes om vilken genomgående behandling hennes fötter snart skulle gå igenom.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats