Tessie-san

En dag på stranden

Hej alla glada! Hur har ni det ute i sommarvädret? Jag tycker vi har haft en riktigt fin sommar vädermässigt såhär långt, förstår inte varför folk klagar? Men det kanske är för att vi inte riktigt är ute efter 28+ och stekhet sol nu när Kelly är under 1 år och därför flyr in i skuggan när det blir för varmt. Tycker det iallafall har bjudits på perfekt promenad- och häng-väder och idag kände vi oss tillräckligt modiga för att gå ner till stranden och bada. Eller ah, sola iallafall. Och bada fötterna lite.

Först var det dock dags för mig att få min andra vaccinspruta mot TBE. Nu behöver jag inte ta nästa förrän om ett år.
Vi bor ju i Stockholm och därmed i ett fästingtätt område och nu när vi vistas mer och mer i skog och natur så vill man ju självklart vara skyddad mot TBE om det skulle vara så.

Jag gick ner till vårdcentralen utan någon vagn eller Kelly på höften och det känns alltid så naket. Det känns som att jag hela tiden har glömt någonting och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med armarna. Tog med mig en handväska, mest för att hålla i något 😉  När det var klart gick jag och mötte upp Kelly och pappa som tagit en promenad under tiden. Det var egentligen tänkt att vi skulle ut på lite ärenden idag, men nu när vädret var så härligt på förmiddagen bestämde vi oss för att skjuta lite på dem och gå ner och bada istället.

 

Vilsen utan min lilla tjej ♡

IMG_9054

Gick ner till “det andra vattnet” och hittade en plats på stranden som delvis låg i skuggan och delvis i solen. Sen turades vi om att sola och sitta med Kelly i skuggan.

IMG_9010IMG_9016IMG_9015

IMG_9014
Vi hade med oss lite snacks och frukt. Kelly mumsade på banan, majskrokar och mjuka gurkstavar. Tror hon tyckte det var riktigt mysigt med picknick ute, lite roligt att äta på nya platser. Första gången på en sandstrand också, det var väldigt spännande. Men likt gräset fick vi passa så hon inte stoppade en näve i munnen…

IMG_9019IMG_9020IMG_9022IMG_9023

 

Det blev t.o.m så varmt där ett tag att jag vågade mig ner och doppa tårna. Kelly hängde med som moraliskt stöd ♡

IMG_9051

IMG_9044IMG_9045

 

Vi stannade i ett par timmar och det var så härligt att få lite sol på näsan. Nu håller vi tummarna för fler soliga dagar på stranden och att vi vågar ta oss ett riktigt dopp snart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats