Tessie-san

Dubbelkalas

Idag var vi iväg på dubbelkalas. Det var Mollys barn Alice och Séamie som hade bjudit in oss. De fyller år väldigt nära varandra, så de körde firandet ihop, även om Alice fyller 11 och Séamie fyller 4 år.

Vi hade med oss två paket och en flygplansballong. Kelly var väldigt ivrig med att ge dem sina presenter från oss ♡
Belle har mått bättre idag och det är helt okej med hennes läpp. Det kommer nog läka fint så småningom, men man märker att det fortfarande är lite känsligt där, för hon är försiktig med att äta.

 

 

De hade dukat upp till ett riktigt ruskigt Halloweeninspirerat födelsedagsbord med läskiga cupcakes, monster- och spindeltårtor och spökbananer. Så himla fint alltihopa, superimponerad av Molly som ordnat allt så tjusigt!

 

Belle hade sin fina kimono som JP köpt på sin jobbresa i Japan. Kelly skulle också ha sin på sig, men hon ångrade sig i sista stund och ville hellre ha sina Pippi-kläder.

 

Séamie hade en jäääättehäftig bil som man kunde åka i som Kelly blev helt förtrollad i. Den brummade, tutade, spelade olika radiostationer och körde i all världens fart om man gasade på gaspedalen. Kanske en mer utomhusleksak, men det fungerade alldeles utmärkt inomhus också tyckte hon och Séamie.

 

Kramkalas med Molly och Séamie.
Det var såklart mycket fler barn på kalaset, både stora och små – men eftersom vi inte känner de andra så fotar jag inte dem. Jag passar på när ingen annan i närheten, eller som här – när de flesta hade gått. Vi stannade kvar sist av alla.

 

Det skiljer 1 år mellan dem två. Mollys yngsta och min äldsta.

 

 

När vi kom hem var båda tjejerna helt slut efter en heldag på kalas. Belle somnade redan i bilen på vägen hem, och efter en flaska välling hemma fortsatte hon sova och sov vidare i sin säng sen. Kelly somnade bums hon med ♡

 

Hurra hurra för Alice och Séamie ännu en gång, tack för att vi fick komma och fira er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats