Tessie-san

Dickpicks?!

Okej, hjälp mig här. Är det jag som är pryd?

Jag pratade med en kompis i telefon häromdagen och vi pratade om allt möjligt. Sen gled vi in på ämnet dejting och hon berättade om sin vän som precis hade börjat dejta någon ny kille.
De hade setts ett par gånger och börjat fatta tycke för varandra. Sms:at mycket, pratat i telefon, sovit ihop och umgåtts.

Själva historien handlade om att han tydligen var en skitstövel som hade flickvän som han bedrog med den här tjejen som inte visste något om det, men det var inte det jag fastnade på.

Min kompis berättar: “ja, så nu fick hon reda på att han hade flickvän och det är efter att de har pratat massor i telefon, sms:at varje dag, han skickar dickpicks och de har setts flera gånger….”

Vänta, stopp. Va?

Dickpicks?!

Jag trodde inte mina öron.

Jag: “Men vänta nu här… han skickade dickpicks till henne? Gjorde han detta innan eller efter att de fortsatte ses?”
Min kompis: “eh, ja… under tiden de sågs.”

Jag fattar ingenting? Är det såhär man gör när man dejtar nu? Skickar dickpicks till varandra?

Hade jag fått en dickpick av någon jag dejtade hade jag lagt benen på ryggen och sprungit åt andra hållet? Det hade inte spelat någon roll om det var en ny människa jag träffat eller någon jag träffat länge, hade den personen fått för sig att jag skulle vilja ha en dickpick så hade jag trott att han var galen, han måste ha tappat det helt? VA?! VEM gör så?

Men det finns alltså de som gillar att få detta skickat till sig? Jag förstår ingenting.

Är det jag som är pryd eller är det socialt accepterat numera?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tvåbarnsmamman

  Håller med dig och är säkert lika pryd och gammaldags! Tycker det är märkligt att skicka dickpicks.. jag har iofs varit i ett förhållande i 16(!) år så har ingen koll på dejting och hur det funkar längre. Har liksom aldrig varit singel när Tinder och såna appar funnits. Skulle nog vara helt lost om jag blev singel nu😆

  1. tessiesan

   Tvåbarnsmamman- Haha, precis som jag! JP och jag har varit tillsammans i 12 år och jag har tydligen ingen aaaning om hur det är i singeldjungeln nuförtiden – med alla dejtingappar och dickpicks.

 2. Amanda

  Jag var singel för några år sedan och hade både tinder och badoo och förundrades av hur ofta man fick en dickpick av någon man skrivit med ett tag. Tänker de att “wooooow NU vill jag ses!” 😂 förstår inte!!!! Block block😂

  1. tessiesan

   Amanda- Haha, precis vad jag också tänkt att alla tänkt om dickicks. Trodde det var en så självklar signal “nuuu sticker jag, hejdå!”, men efter att ha pratat med fler vänner så är det tydligen inte alltid så?

stats