Tessie-san

Harleys första ord

Godmorgon på er! ♡

Eller morgon och morgon… morgonen började 05 hemma hos oss idag. Så är det alltid. Antingen är det Harley eller Belle som vaknar först, men de båda vill oftast gå upp vid den tiden. Kelly sover gärna någon timme längre, så hon och jag brukar ligga kvar och JP går upp med de andra två early birdsen.

Belle är hemma med Harley och mig idag. När vi hämtade dem från förskolan igår sa hennes fröken att hon hade nyst en gång vid lunchen, så vi skulle se hur hon kände sig resten av dagen. Hon har inte visat några symptom alls, men hon fick vara hemma ändå eftersom hon hade gjort det en gång där. Better safe than sorry.

Jag har påbörjat ett tvättrace och fortsatt min rensning av skåp och lådor i köket. Vad man samlar på sig va? Gamla plastlock som inte passar till något, omaka glas och gamla nappar från när Kelly föddes. Känns skönt att rensa, torka rent och organisera om lite. Otroligt skönt att få sånt gjort.

 

Förresten. Visst är det väl för tidigt för Harley att medvetet säga “mamma” redan? För han gör verkligen det? När han blir ledsen så säger han “maaa mamma maa mamma mamma” och blir oftast glad så fort jag får honom i min famn! ♡
Älsklingen, är du en liten superbebis som redan börjat prata med riktiga ord? Fyra månader och redan ett geni?

Haha, this is my story and I´m sticking to it.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats