Tessie-san

Dans, minipizza och fredagsfeeling

Det är äntligen fredag och vi har en efterlängtad helg framför oss. Om jag får välja så skulle jag vilja sova hela långa lördagen, hehe. Jag är så himla trött i kroppen och ligger verkligen efter på sovkontot. Får se hur det blir med den saken.

Idag var det första dagen på den nya dansen för Belle. Vi bytte dans från förra stället, det var ganska ouppstyrt och det här nya stället verkar mycket bättre. Tyvärr var det fullt i Kellys årskull, så hon får vänta till nästa termin. Belle var så himla pirrig innan, dels att börja på en helt ny dans och dels att göra det helt själv utan Kelly. Men hon var jättepeppad och tyckte det kändes bra att få göra det själv.

Tänk vad förvånade vi blev när det var två kompisar från hennes förskola som vi mötte i dörren när vi kom, de gick också där. Superkul! Belle blev så glad när hon såg dem!

Taggad danstjej ♡

Hittade de här minipizzorna på Lidl och serverade till middag tillsammans med grönsaksstavar. De älskade dem och åt som hejsan. Det måste vi köpa hem fler av och ha i frysen.

 

Oliver älskar smörgåsrån med smör på, han mumsar och ”mmm”-ar när han får dem. Han börjar bli mer och mer glad i maten vi serverar. Han vägrar barnmatsburkar eller sånt som är för mosad. Han vill ha vanlig mat och få tugga och smaska själv. Han har ju redan 8 (!!) tänder, så det går riktigt bra.

Det finns inte mycket som slår känslan av att se barnen äta bra och tycka om det. Med erfarenheter av pet i mat och inte mycket går ner, så är det en av de bästa känslorna jag vet – att se när de tycker något är riktigt gott och äter mycket av det. Obeskrivligt tillfredsställande 😀

 

Fredag idag och Belle och Harley är därmed lediga från förskolan och är hemma med oss. Vi har byggt med Lego, spelat spel, tittat på Trolls, och på förmiddagen var Belle och Harley ute på gården och lekte medans jag gjorde lunch.

Fiskpinnar och potatis med smör. Gurka och tomat låg också på tallriken, men de slank ner först.

Ser ni hur fint Harleys bett har blivit sen han slutade med nappen? Han hade ju ett riktigt nappbett (öppet bett) pga nappen, men nu har det börjat ordna till sig ♡ Om man slutar med nappen innan 3 års ålder brukar det göra det.

Här har vi någon annan som också gillade lunchen idag. Fiskpinnar och smörpotatis var poppis hos herrn ♡♡♡ Jag skar också det mjukaste av gurkan i små smala stavar och det gillade han med.

När vi skulle hämta hem Kelly hade det börjat regna ute. När vi kom hem var det dags för Olivers nap, så de andra gick in och tvättade händerna och fortsatte leka med Lego under tiden jag rullade vagnen på uteplatsen så han kunde somna. Han sover allra bäst därute ♡

 

Serverade lite fredagsmellis till stora gänget när lillebrorsan somnat gott i vagnen.

 

Önskar er en mysig fredag och en fin helg ♡ Kram kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats