Tessie-san

Önske-throwback

Vore kul med ett inlägg från när du väntade Belle. Jag var gravid samtidigt som dig då min son föddes samma år men i december.

Vad roligt med ett önskeinlägg!
Det kan vi absolut göra. Nu rullar vi tillbaka bandet till den varmaste sommaren på över 250 år – sommaren 2018, då jag var höggravid med Belle i magen. Vårt andra barn, vi hade ingen aning om det var en pojke eller flicka. Jag trodde det var en pojke.

 

Det var så fruktansvärt varmt och att klara av den värmen som höggravid var väldigt tufft. Jag minns att jag var livrädd inför förlossningen, vissa dagar var så varma och jag orkade knappt ta mig från soffan till handfatet för att hämta vatten, jag undrade hur sjutton jag skulle klara av en förlossning i den hettan.

En otålig liten Kelly som väntade på att få bli storasyster. Jag gick över tiden 2 veckor (vattnet gick natten innan jag skulle bli igångsatt).

Jag gick upp 20 kg, hade hanterbar foglossning och supersvullna fötter.

På min och JPs födelsedag 22 augusti. Kelly var kalasfin och jag hade bakat en kladdkaka med någon hallonmousse. Samma natt gick vattnet och vi åkte in till förlossningen.

 

Jag kämpade som en urmänniska och efter 40 timmar efter vattenavgång kom hon äntligen – med akut kejsarsnitt. Vår andra dotter, vår obeskrivligt efterlängtade lilla älskling Belle. Världens vackraste, goaste, mest nöjdaste bebis ♡ Med över 1 kg mer i vikt än storasyster Kelly kom hon ut och vägde 4548 gram (Kelly 3450g, Harley 3732g, Oliver 4000g).

 

Första mötet med storasyster ♡

 

Att få köra DUBBELVAGNEN var något riktigt stort, herregud vad stolt jag kände mig när jag gick runt med mina två barn i den. Otrolig känsla ♡

 

Åh, jag blir helt gråtig av att gå tillbaka och titta på de här bebisbilderna. Tiden går verkligen så himla fort! ♡ Det var ju alldeles nyss som hon var såhär liten, jag minns det som igår. Nu är hon helt plötsligt en sprallig 4-åring (som läääängtar efter att fylla 5 år i sommar), ivrig att lära sig, älskar att pyssla, rita och måla. Har världens största hjärta och bryr sig alltid om alla runtomkring sig.

Min fina, underbara Belle. Mammas ögonsten ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats