Tessie-san

Christmas Chronicles 2

Hej på er. Hoppas ni alla mår bra?

Vi har inte gjort många knop här hemma idag. Jag har klickat hem lite julklappar på Black Friday-week och barnen har lekt. Den nya Christmas Chronicles släpptes idag på Netflix, så den har gått varm här idag. Vi förälskade ju oss i ettan som kom för 2 år sedan och har säkert sett den 100 gånger, haha. Kelly älskar den filmen och 2:an fick minst sagt godkänt den med, för så fort slutscenen tagit slut så ropar hon “igeeeeeeen mamma!!”

Synd bara att de idag på premiärdagen missat att den svenska dubbningen försvinner ibland och det blir helt tyst i dialogen fast allt annat ljud är på. Aldrig varit om det tidigare på någon film, men jag hoppas de upptäcker felet snart och åtgärdar det. Annars älskar vi 2:an minst lika mycket som 1:an.

Belle passade på att norpa åt sig iPaden en stund när Kelly fastnade i filmen, det är oftast Kelly som tar den annars…

 

Idag åt vi en rätt till lunch som jag minns väl från min barndom. Den uppskattades även av mina barn.

När jag är själv med barnen så sitter vi såhär knasigt vid bordet. Både Kelly och Belle vill prompt sitta bredvid mig, så de sitter på varsin sida om mig. Sen brukar Harley sitta på kortsidan annars och JP hjälper honom med maten, men när det bara är vi så sitter han bredvid/bakom min stol.

 

Har börjat svara på era frågor från Frågestunden nu. Än finns det tid kvar att ställa en fråga, tänkte försöka bli klar till ikväll, så passa på innan dess. Scrolla ner ett par inlägg, så hittar ni det.

Puss så länge ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats