Tessie-san

Black Friday

Hallåå på er, äntligen är det freeedag! ♡

Vi har en riktig fredagskänsla här hemma idag. Vi har redan ätit tacos till lunch och ska snart ta upp alla jullådor från förrådet – idag händer det, granen och alla stjärnor ska äntligen upp! Det var det första Kelly sa imorse när vi vaknade “Vad är det för dag idaaaaag? Vi ska ta upp juuuuulgraaaanen!”

Vi ska bara smälta maten litegrand innan vi sätter igång, så jag passar på att kika in här och säga hej!

Black Friday idag och butikerna fullkomligt sprutar ut sms och mail om deras superreor. Har fått samma sms från både Bik Bok och Lekia 2-3 gånger idag, de är helt galna.

Kommer ni shoppa något idag? Vi kommer faktiskt beställa det mesta i julklappsväg, och även födelsedagspresenter till Harley som fyller 1 år i början på januari. Det är ju saker vi tänkt köpa ändå, men det är klart att det känns bättre att köpa det när det är nedsatt pris! Vi har ändå tre barn + en födelsedag att hitta paket till, så det blir en del 😉

 

Här kommer lite blandade bilder från igår. Fick så söta syskonbilder på barnen, det är inte det lättaste att fånga alla mina virvelvindar på samma bild ska jag säga er, haha.

Buskorvarna ♡

 

Jag hade mina favorittights från Aimn, de är sååå sköna. Har önskat mig ett par till i julklapp, det och porslin från Mateus. Vi får väl se vad tomten har med sig i år 😉

 

Ni minns ju att jag skadade ögat för ett par veckor sen (fick en gaffel in i ögat och fick besöka ögonakuten), det blev ju bättre väldigt snart efter att jag fått ögonmedicinen, men tanken var att jag skulle fortsätta smörja in ögat innan jag gick och la mig i 6 veckor till, men det var jag lite slarvig med. Ni vet, när man inte känner att det gör ont längre så är det lätt att man tänker att det inte behövs.

Mmmm, det behövdes fick jag lära mig, för för någon dag sedan så blixtrade det plötsligt till i samma öga och jag fick jätteont igen, kunde knappt öppna ögat igen och tårarna bara rann. Fick panik och grät. JP ringde till 1177 och blev kopplad till ögonakuten. De sa att det är lätt hänt att såret på ögat “skrapas upp av ögonlocket som öppnas och stängs hela tiden”, och att det är viktigt att fortsätta med medicinen för att ögat ska vara insmort medans det läker helt. Så nu smörjer jag in varje kväll innan jag ska sova. Det ser helt kladdigt ut och fransarna lossnar, men så får det vara nu en stund.

 

När JP kom hem hade han med sig ett paket som låg i brevlådan. Det var en födelsedagspresent till Kelly från kusin Noah och Agnes. De bor uppe i Umeå och kunde av förklarliga skäl inte komma hit på hennes födelsedag, men var ändå så snälla att de ville skicka henne en present.

Det var en Spiderman-pyjamas, precis som hon önskat sig! Hon älskade den. Slängde genast av sina kläder och satte på sig den, vägrade att ta av den på resten av dagen och skulle såklart sova i den ♡ Tack snälla!

 

 

Nuuu kan inte julgänget hålla sig längre, nu ska granen upp! Vi hörs lite senare igen, ikväll kommer del 2 av frågestunden upp! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats