Tessie-san

Belles första inskolningsdagar

Tänk att jag nu har två förskoletjejer! ♡

Igår var första dagen som jag gick iväg efter en stund och det gick helt okej. Belle var så himla trött (efter en till bökig natt och tidig morgon), så hon somnade när vi var på väg till förskolan på morgonen. Hon brukar ju sova sin första nap vi den tiden, så det är lite svårt att komma ur den rutinen tydligen. Tänkte att det var bäst att hon fick sova den lilla stunden, så hon var ordentligt utvilad första dagen själv med Kelly där.

Så jag stannade i någon timme kanske, sen vinkade jag hejdå och gick. Hörde genom dörren att Kelly blev lite ledsen, men det gick över snabbt. Då gick jag hem.
Jag var ju på stand-by hela dagen, ifall det skulle vara så att Belle var helt utom sig och inte skulle gå att trösta, men det gick jättebra. Stora tjejen! Tror det var skönt att ha sin storasyster där också ♡

Hon hade lekt med leksakerna, ätit bra på lunchen och somnat snabbt på vilan.
När jag kom hade de precis satt sig för att äta mellis och hon sken upp som en sol när hon fick syn på mig. Det kommer gå bra det här!

Nu tar vi ju helg redan från idag och sen är det två inskolningsdagar kvar måndag och tisdag. Det är också stand by-dagar, där vi lämnar efter en stund på morgonen och är beredda att komma tillbaka om det skulle vara något, men det är pappa som gör. Jag börjar min första riktiga dag tillbaka på jobbet på måndag, så det fick bli så. Det kommer gå kanon det med.

 

Man får ju inte ta bilder på förskolan, men jag såg till att inget annat barn kom med på bild såklart. Ville skicka till pappa ♡
Kul med vattenpölar och lera!

 

Nu tar vi helg! ♡
Ikväll väntar fredagsmys med chips och dipp. Jag frågade om Kelly ville vara vaken lite längre och se Fångarna på Fortet och det ville hon gärna, får se hur länge hon orkar. Så mysigt att hon blivit stor nog att kunna vara med på fredagsmys ibland ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats