Tessie-san

Belle 1 månad

Idag blir Belle en hel månad gammal! Hela familjens lilla lyckopiller ♡

Hon är en lugn och glad bebis mestadels, men vet även hur hon använder sin pipa om hon är missnöjd med något. Äter mest hela tiden och ibland känns det som att hon sitter fast vid mitt bröst – vilket såklart är hur mysigt som helst, även om det inte blir mycket annat gjort då. Jag har ju fått vänja mig vid att göra det mesta med bara en hand igen 😉

Hon sover bra på nätterna, men det blir många amningsturer och hon sover som allra bäst i min famn. När hon somnat om lägger jag ner henne i hennes side crib som står intill min sida av sängen, så jag kan få lägga mig raklång ifrån min sitta-som-en-ostbåge-när-vi-ammar-ställning. Ja, tills det är dags att amma igen efter en liten stund.

Vi blir bjudna på fler och fler leenden och det får verkligen mitt hjärta att smälta. Världens sötaste lilla leende och busiga ögon har hon, mammas lilla Bellibus ♡

 

Älskade Belle, du ska bara veta hur älskad du är. Ord kan inte ens börja att beskriva det. Du är så otroligt efterlängtad och totalt avgudad av din storasyster. Hon springer fram till dig och vill kramas och pussas mest hela tiden och tröttnar aldrig på att ropa ditt namn “Baaelle!” ♡ Idag blir du 1 månad, hurra hurra!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats