Tessie-san

Att få syskonmatcha

Eftersom Kelly fick feber häromhelgen så var vi tvungna att boka av två kalas vi var bjudna på då. Helgen efter var hon sitt vanliga glada jag igen och då var vi bjudna på Eltons 1-årskalas så det missade vi inte. Det blev Belles allra första kalas och hon matchade sin storasyster fint i sin nya rosa klänning hon fått av Caroline och Christian i present.

Åh, att få syskonmatcha… I´m in heaven ♡

Kelly hade ju långt mörkt hår när hon föddes, sen fortsatte det växa men hårfärgen byttes från mörkbrunt till riktigt blont. Belle har också en del hår, men inte riktigt lika mycket som Kelly hade när hon föddes. Sen har ju Belle betydligt ljusare, och mer rött i sitt. Ska bli jättekul att se om hon får behålla sitt röda hår eller om det också ändras när hon blir äldre. Jag hoppas iallafall att hon låter mig sätta upp det i söta rosetter och hårband som jag fått göra med Kelly. Det var precis den bilden jag hade framför mig när jag försökte visualisera vem det var som låg i min mage – jag såg Kelly gå hand i hand med en lillasyster med matchande rosetter i håret ♡


Belle sov igenom hela kalaset, men Kelly levde rövare och jagade ballonger. Och ville givetvis hjälpa födelsedagsbarnet Elton att öppna sin present som var från henne och Belle 😉

 

De bor i Västerås, så det är en bit att åka för oss – men det är klart att vi inte ville missa Eltons första födelsedag!
När kalaset var över hoppade vi in i bilen och åkte hem. Belle fick äta lite och sen somnade hon om igen. Livet är allt bra gött när man bara är en månad gammal… 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats