Tessie-san

Barnens garderober

Barnens garderober är i ständig rörelse. De alla växer ju så det knakar, så jag rensar och organiserar om därinne ganska ofta. Det som blivit för smått för Kelly får flytta över till Belles sida, och det som blivit för smått för Belle plockar jag undan – antingen till Harley eller till eventuella framtida syskon. En del säljer/skänker jag bort, och de plagg som blivit helt urtvättade eller med hål i slängs.

Jag älskar barnkläder, så det är något jag gillar att göra, fixa och dona därinne. Annat är det med min egna garderob… den är tyvärr inte alls lika kul eller iordning som barnens 😉

 

 

Såhär ser det ut i tjejernas garderob. De delar garderob, men har varsina högar och klädstänger.

 

Jag vet exakt vems kläder som är vems, men JP har mindre koll på det 😉
Jag har därför gjort ett litet system med små klistermärken i rosa /lila, så man lätt kan se vems hög som tillhör vem. Lila är Belles och Kelly har rosa.

 

Rosettväggen växer och växer ♡

 

Harleys garderob är också i konstant rullning. Har aldrig varit med om att det går fort med att byta storlek på kläderna.

Han har storlek 80 (9-12 mån) och har redan börjat lite smått med storlek 86 (12-18 mån). Byxorna i storlek 86 är lite långa för honom än, men passar bra runt om, min lilla godisbåt ♡

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats