Tessie-san

Babyhjälm och smultron på strå

Hej kompisar, hur mår ni?

Vi har precis släckt ner, tänt ljus och landat på soffan. Tjejerna sover uppe i sitt sovrum och Harleyboy ligger bredvid oss. Nu när han varit förkyld har han haft ett par bökiga nätter och inte kommit till ro riktigt, han vill helst av allt ligga i min famn hela tiden. Så då får han göra det ♡

Idag fick han prova smörgås med smör för första gången till mellis. Han har ju varit lite känslig när det kommer till bitar och fått kväljningar lätt, men det har gått mycket bättre de senaste dagarna så då tänkte jag att det var dags att prova.

Ooooj vad han gillade det. Mest att han fick pilla och plocka själv, det var verkligen spännande och han blev så stolt när han fick in de små små bitarna i munnen sen. Kul! Nu får vi testa fler småbitar av mat 🙂

 

Efter förskolan ville Kelly gärna gå ut och leka med grannbästisarna, så jag sa att jag kunde följa med henne. JP var hemma med Belle och Harley.

Tyvärr var de inte hemma, så vi gick till smultronparken för att se om det fanns några smultron kvar att plocka. Jag trodde inte att det skulle göra det, men Kelly var övertygad så vi gick dit ändå.

Tänk att vi hittade hur många som helst fortfarande. Säkert 10-15 stycken. Hon mumsade på ♡

 

Att plocka smultron på strå i september – det skulle jag aldrig tro!

 

När vi kom hem sen möttes vi av Belle och den här dåren, hahaha.

 

Jaaa, jag köpte tillslut hem en babyhjälm åt honom – för han är verkligen all over the place, och nu kan mitt mammahjärta lugna sig ett par slag iallafall.

Han ser ut som en tsar, min lilla gullegodis ♡

 

Imorgon är det redan onsdag och veckan vänder mot helg. Då ska vi åka och kika på nya höstkängor + vinterskor till Kelly. Belle har redan, och Harley kommer få ha gosiga tossor, han kommer ju mest sitta i en varm åkpåse i vagnen i vinter, så han behöver inte riktigt några skor än förrän i januari.

Hoppas ni har en fin kväll, kram på er ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats