Tessie-san

Älvdalen

Minns ni att jag sa att jag hade beställt ett älvhus som jag skulle överraska tjejerna med i deras Älvdal i vår rabatt? Det är nämligen så att de älskar att leka att det bor älvor i vår trädgård, de sitter och viskar med dem och fixar och donar för dem. Nu när jag planterade in nya fina blommor där så har leken verkligen tagit fart och de är där och leker varje dag.

Medans jag bad Kelly, Belle och grannbästisen Cornelia gå och plocka en varsin liten bukett till vårt bord hemma, så passade jag på att packa upp och ställa ut huset jag köpte. När de kom springandes med sina buketter tittade jag förvånat ner i rabatten och sa ”men vaaaa, vad är det här? Är det någon som flyttat in här?” De tittade storögt på mig och utbrast ett ”ååååååååååhh” allihopa.

Sen började de tissla och tassla om det inte var jag som hade ställt dit den, men det gjorde kanske inte så mycket. Fantasin tog över och de valde ”att tro” att det var älvorna som själva hade flyttat in ♡

Kolla in Belles min ♡♡♡♡

Nu har de gjort fina hängen av maskrosstjälkar och hängt upp i trädet runtomkring Älvdalen, de byggde en liten pool och har fixat med lite smått där. Så gulligt!

Jag själv ääälskade tanken på att det fanns en Nils Karlsson Pyssling hemma hos oss när jag var liten, så jag förstår verkligen intresset för den här leken ♡

Såhär tjusigt lyser den på natten ♡

 

Mysigt ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats