Tessie-san

Fredagsmellis och låååång önskelista

Hej kompisar, hur mår ni?

Det är så himla kallt här i Stockholm idag. Det är inte mer än 13 grader och det blåser iskalla vindar. Lite trist, vi som tänkte att vi skulle ta ner barnen till stranden för ett första dopp, men det var ingen det minsta sugen på idag.

Istället åkte JP iväg med Kelly och Belle till simhallen för att träna på simning och jag är hemma med grabbarna. Oliver sover sin nap och Harley spelar Angry Birds här bredvid mig ♡

Spelade in ett så gulligt litet klipp på oss i fredags morse, som jag la upp på storys. Jag tänkte vi skulle hälsa alla en trevlig fredag, men han var så gullig och sa ”I love you, mamma” om och om igen ♡ Gullegubben. Han är verkligen så kärleksfull. Han säger att han älskar mig flera gånger om dagen, och även ”jag älskar hela familjen, mamma”. Så fint. Jag säger självklart att jag älskar både honom och hans syskon flera gånger om dagen jag med, tycker det är viktigt att visa kärlek och aldrig hålla inne med ett ”jag älskar dig” ♡

Mitt tripp, trapp, trull-tåg på väg att lämna Kelly på skolan på morgonen. Sen åkte vi andra iväg till Farsta.

Vi var ute efter såna där tofsar man kan sätta på styret på cykeln, men vi hittade inga där. Någon som vet vart man kan hitta såna?

Belle ville önska sig massor med saker i affärerna vi gick i, och jag har ju börjat fota henne med sakerna, så har jag en bra önskelista sen när det är dags att kika på hennes 5-årspresenter.

”Åh, mamma, den här önskar jag mig. Kan du ta en bild?” …och så benet ♡

 

Harley har ju en stund innan hans nästa födelsedag (i januari), men han ville också ta bild med något han önskade sig.

 

När vi hämtat hem Kelly från skolan gjorde jag lite fredagsmellis-picknick. Harley ville äta sin mellis framför tvn, och de andra ville vara ute och leka, så jag gjorde en picknickkorg till tjejerna + kompis ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats