Tessie-san

Sommarpresenter

Nu är det bara en vecka kvar för Kelly och Belle på förskolan, sen går de på ett långt och härligt sommarlov!

Det har hänt mycket för dem båda den här terminen. Belle har utvecklats jättemycket och har verkligen kom in i gruppen bra. Hon leker både med de andra barnen och mer självständigt ibland. Hennes språk har utvecklats massor och hon gör sig förstådd med vad hon vill och inte vill. Hon är mycket omtänksam och hjälper de mindre barnen, har någon av dem tappat en napp är hon där snabbt och plockar upp den och stoppar in den i munnen på dem igen. Det roligaste hon vet är att åka rutschkanan de har på gården, det och att springa med sina nya skor ♡

Kelly började ju på storbarnsavdelningen i början av året. Det är inte alltid lätt att komma in minst i en stor barngrupp, men det gick över förväntan att komma in i gruppen. Hon har främst 4 kompisar som hon brukar leka med. Två pojkar och två flickor. Det varierar lite vem/vilka det leks mest med, men så är det ju. Hon har också lärt sig massor och framförallt genom att se och lära av de lite äldre barnen. Hon berättar ofta historier om vad de stora barnen sagt och gjort. Hon är så stolt över att få vara på sin stora avdelning och vill ofta säga att hon är en stor tjej nu ♡

 

Eftersom tjejerna går på två olika avdelningar nu så är det därmed dubbelt så många fröknar och förskolepedagoger som tidigare. Det är klart att det inte är något måste med sommarpresenter, men har man tid och möjlighet kan det alltid vara trevligt att visa sin uppskattning tycker jag!

I år pysslade jag ihop en varsin liten sommarpresent till deras fröknar och pedagoger – och en något större från både Kelly och Belle som är till resten av personalen också. Det blev inget dyrt från oss, det är mer tid det har kostat 😉

 

Årets färgglada sommarpresenter – fullproppade med godis ♡

 

När jag kom på idén att jag skulle göra små burkar med godis i började jag samla ihop alla tomma glasburkar vi hade.

Tog ett par i olika storlekar och former för bästa effekt. Sköljde ur noggrant och lät de torka.

 

Sen målade jag dem i olika glada färger i två omgångar. Jag använde matt hobbyfärg.

 

När färgen hade torkat klistrade jag dit en fin somrig text med foam stickers, och sedan på med andra roliga klistermärken.

Sen snörade jag dit lappar där det stod till och från. Och fyllde dem med godisar (bara såna med papper på 😉 )

 

Precis innan jag skulle packa ihop alla klistermärken och pysselsaker fick jag för mig att de skulle ha glittriga solar på locken också, så klippte ut och klistrade till det som en sista touch.

 

Tror och hoppas att de kommer uppskattas av personalen! ♡

 

Gillar ni dessa pysselinlägg? Klicka gärna på like-hjärtat isåfall, det värmer verkligen mer än ni tror – och då vet jag mer vad ni uppskattar för inlägg.

Har pysslat ihop två små sommarpresenter till sommarlovstjejerna också, som de ska få när sommarlovet startar. Håll utkik, det inlägget kommer också upp snart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats