Tessie-san

RUL och att övervinna rädslor

Nuuu kanske ni trodde att vi skulle köra ett ”Ny vecka”-inlägg, men icke sa nicke, vi har bytt dag för ny vecka förstår ni.

Vi var ju på RUL (rutinultraljudet) idag och det är alltid så nervöst innan. Man kan ju aldrig vara säker på att exakt allt står rätt till förrän man ses på förlossningen, men det är ändå en väldigt skön känsla efter RUL och man fått höra att allt ser bra ut. Det gjorde det idag och det var så mysigt att få se lilla Baby 3 igen ♡

Det kan ju diffa en till två dagar efter att man mätt ”den rätta mätningen” av bebisen på RUL, men i vårt fall var det hela fem dagar! Bakåt. Så vi har därmed fått ett nytt BF-datum till den 14:e januari och går därmed in i en ny vecka på onsdag istället. Vi är alltså fortfarande inne i vecka 19 (18+2) och inte vecka 20 idag som vi trodde.

UL-barnmorskan sa att man brukar få en tid för planerat kejsarsnitt ungefär en vecka innan BF, så runt den 7:e januari kan vi pricka in i almanackan – för då får vi äntligen träffa vår tredje lilla skatt! ♡♡♡

Under tiden JP och jag var på RUL så var tjejerna hemma hos sin kusin Emma och lekte. JP åkte iväg till jobbet och jag åkte och mötte upp de andra, så gick vi tillbaka hem till dem för att äta lunch. Belle somnade och sov i stadiga 2 timmar och då lekte Kelly med Emma och vi tittade på en film. När Belle vaknat och fått i sig lite lunch hon med, så gick vi ner till Starrmyran för att leka. Det är en parklek där de brukar ha hästar, getter och höns, men det var bara hönsen som var ute.

Vi lekte runt bland gungorna, snurrmojängen och rutschkanan istället.

 

Belle aka grus-och-sand-ätarn behöver ha en napp i munnen för att inte svälja ner halva sandlådan…

 

Kelly gillar att åka rutschkana, men hon har alltid tyckt att de med en tunnel är lite för läskiga.
Vi försökte ett par gånger, men i sista sekund så backade hon och sa att hon inte vågade. Jag såg dock att hon hemskt gärna ville åka, även om hon tyckte det verkade för läskigt.

Hon gick upp och ner om och om igen, men tillslut så bara gjorde hon det och då släppte allt. Efter det blev vi fast där och hon åkte konstant i över en timme.

 

Hon var så himla stolt att hon vågade och vi alla hurrade och sa hur tuff hon var.
Det är ju faktiskt något av det modigaste man kan göra, att tycka något är jätteläskigt, men sen övervinna den känslan och göra det ändå. Hejja Kelly!

 

Belle vågade också åka. i kusin Emmas knä ♡

 

Fina kusin Emma! Jag är så glad att tjejerna har henne, hon är alltid så fin med dem och låter dem leka i sin egna takt och tempo, och står där bredvid och hejar på ♡♡♡

 

Belle är lite extra förtjust i Emma och vill gärna att hon bär upp henne hela tiden, vilket hon också gör ♡

 

En glad (och smutsig) tjej som åkt rutschkana trehundraelvatusen gånger idag.
När vi kom hem fortsatte tjejerna leka ute på gården med grannbarnen (och pappa), medan jag gjorde middag.

Nu efter kvällsbad, klippa naglar och rensa öronen så somnade de båda bums på mindre än 10 minuter. Det var en BRA dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats