Tessie-san

Ryggskott och nya tänder

Herre min skapare, vad ont jag fått i ryggen!

Det började redan igår efter att jag bar Kelly en bit när vi var ute. När jag släppte ner henne kände jag hur det strålade till i ryggen, men tänkte inte mer på det. Har fått så lite till och från efter att Belle kom. Det brukar ge med sig efter en stund om jag slutar bära något tungt eller fel för resten av dagen, men nu ville det inte släppa.

Det värkte hela natten och fortsatte hela dagen idag. Jag tror jag fått ryggskott!

Det gör ont hela tiden, sen kan det göra pang-ont om jag böjer mig/rör mig fel eller hastigt. Ville egentligen bara krypa ner under täcket igen och bara sova bort det onda, men om det är ryggskott så är ju det det sista man ska göra. Man måste ju aktivera sig för att ”hålla igång” ryggen, annars får man bara mer ont.

Så vi gick ut på en promenad, jag såg ungefär ut som Quasimodo när jag gick, men försökte verkligen att gå så normalt jag kunde för att inte spänna mig. Det är dock mycket lättare sagt än gjort när det gör ont hela tiden. Kom på mig själv med att ha axlarna uppe vid öronen för att jag spände så mycket. Tog många djupa andetag och lät axlarna droppa.

Efter lunch var vi ute på uteplatsen en stund och Kelly hjälpte mig att plantera lite nya blomfrön i rabatten. Av någon konstig anledning (kan ha varit dosen med smärtstillande jag tog där också…) så kändes det bättre i ryggen när jag satt böjd i rabatten, men så fort jag skulle upp igen så kändes det 🙁

Håller tummarna för att det ”bara är ryggskott” och att det går över snart, man blir så himla begränsad i allt när inte ryggen vill följa med.

 

Här har vi iallafall ett par glada tjejer som hjälpte till att göra det lite extra besvärligt för mamma med ond rygg 😉
Kelly hjälpte inte bara till att plantera blomfrön i rabatten, hon var även en fena på att slänga runt jorden överallt och både sätta sig rakt i den och stampa runt i den direkt efter vattning – för att sedan dra av all lera under fötterna på den nysopade altanen…

Jaaaa, inte ska det vara lätt att ha barn som ”hjälper en” alla gånger 😉 Tur att de är så gulliga, så det snabbt är glömt.

 

 

Ser ni de små grynen i överkäken som precis kommit? Nu har hon sammanlagt 4 tänder, två uppe och två nere ♡

 

Här har vi jordmarodören!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats