Tessie-san

Ingen brasa i år

Hej på er, och trevlig valborgsmässoafton!

Vi hade egentligen planerat att gå och titta på brasan ikväll, men jag har fortfarande rätt ont i ryggen såhär på kvällen och så var vi alla rätt trötta, så vi skippade den i år.
Det är ju många brasor och firanden som ställts in pga brandrisken ändå. Vi tar nya tag nästa år istället.

Idag åkte vi iväg till Farsta C en sväng, tjejerna och jag. Sist vi var där köpte jag en blus till mig själv (kors i taket), men när vi kom hem såg jag att jag råkat få hem den i storlek 46… hur lyckades jag se så fel? Så vi åkte dit för att byta den och göra lite andra ärenden. Kelly var SÅ glad över att vi skulle åka buss igen!

Tog en spegelselfie med mina guldklimpar och såg då att den nytvättade spegeln inte alls såg så nytvättad ut.
Är det meningen att man ska behöva tvätta spegeln varje dag…? Ja, det är det nog – iallafall om man har två klåfingriga kladdmajor som gärna lämnar sina handavtryck där så fort de får chansen…

 

 

På vägen till bussen klagade Kelly på att det var så ljust ute. Hon är ju min lilla vampyr och tycker inte om att få solen i ögonen, förstår ni…

Jag lovade att vi skulle se om vi kunde hitta ett par solglasögon till dem i Farsta och vi hittade dessa!
Ljusrosa med hjärtan på sidorna och med spegelglas. Ah men kom igen – jag kunde ju inte låta bli att köpa ett varsitt par, så de kunde matcha! ♡♡

 

Vi åt lunch och skrattade åt Belle som spurtade ur den sista energin hon hade med att leva rövare vid bordet efter att vi ätit klart.
Hon är så kul och skrattar alltid så hjärtligt när vi andra busar och skrattar med henne. Jag är så mallig över dem båda, speciellt när jag är ute själv med dem. Känner mig som rikast i världen som får kalla mig deras mamma ♡

Sekunden efter att den här bilden togs slocknade Belli i vagnen. Då ville Kelly gå.
Hon får jättegärna gå själv när vi är ute, så länge hon följer våra regler. Hon får inte springa ifrån mig och hon får inte gömma sig. Hon är väl medveten om reglerna, men då och då glömmer hon bort dem/vill hon testa gränserna lite, men där är jag stenhård. Är jag själv med dem så finns det inga undantag, springer hon iväg eller försöker gömma sig så får hon snällt hoppa upp i vagnen igen.

 

På eftermiddagen fick jag ett ryck och rensade ur tjejernas garderober.
Jag har gjort det lite successivt hela tiden, vid var och varannan tvätt får jag vika ihop högar med kläder som Kelly vuxit ur och som Belle får ta över.
Gick igenom förra årets sommarkläder, men tyvärr var det inte mycket där som Belle kunde ta över efter Kelly – hon har redan passerat de storlekarna. Men det kanske var tur i oturen, för hennes garderob är proppfull just nu. Däremot växer hon så det knakar och snart är hon ikapp Kelly i storlek – då finns det ingen att ärva kläder av längre 😉

Belle har kvar ett par kläder i storlek 74 (endast vissa bodys och tröjor – byxor går inte), men nu är det storlek 80 som gäller för henne, vissa sommarkläder har jag köpt i 86.

Tog en runda till i Kellys garderob nu och kunde flytta över ytterligare en hög med t-shirts och linnen, och lite klänningar som blivit för små som nu Belle ska få ta över i sommar.
Vissa kläder är jag så glad över att de får “köra en till runda” eftersom jag gillar dem så mycket, de kläderna jag ledsnat på säljer jag eller skänker till Myrorna.

 

Nu är Belles lilla garderob knökfull inför sommaren. Det enda hon behöver nu är ett par stycken shorts och badkläder.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på för lösning sen när hon behöver en större garderob. Just nu har hon en garderob (den minsta) inne i vårt rum och Kelly har den stora i deras sovrum.

 

Nu ska vi fortsätta titta på Black Summer på Netflix (av någon anledning är Zombie-filmer inte SÅ läskiga för mig, så det går bra… skulle aldrig titta ensam, men med JP går det bra).

Sen hoppas vi på en till bra natt – igår sov Belle sin bästa natt på väldigt länge. Att ta bort flaskan på natten har gått riktigt bra och nu knorrade hon bara till tre små gånger – fick nappen – sen somnade hon om. Det var en  d r ö m n a t t för oss ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats