Tessie-san

5 minuters intervaller

Godmorgon! Ja, eller morgon iallafall… Kelly var väldigt snorig inatt och sov endast i 5 minuters intervaller fram till 04 då hon kunde sova en hel halvtimme åt gången innan hon vaknade till störd av förkylningen. De första timmarna satt jag upp mot min kuddvägg hela tiden, det var ingen idé att lägga sig ner, för hon ville som sagt böka i min famn var 5:e minut. Stackars lilla Gosan (och stackars lilla mamma).

Är ganska trött nu.

Men vi har en planerat oplanerad tisdag framför oss, så det är ändå helt okej. När JP kommer hem från jobbet får jag gå och lägga mig en stund för att hämta in lite ny energi. Det längtar vi efter nu, hehe.

Det känns som att det går åt rätt håll med förkylningen iallafall och när vi skulle kliva upp var hon utan snorig näsa ett tag. Sen kom den tillbaka med tillhörande tåriga ögon, det är verkligen en upp och ner-förkylning som kommer och går lite fram och tillbaka.

 

IMG_8006IMG_8004

 

Igår hade vi besök av Kellys farmor och farfar över dagen. De kommer ju hem till oss minst en gång i veckan för att kramas med Kelly och då ordnar de alltid lunch åt oss för att underlätta för mig. Det är så himla tacksamt att få bli bjuden på lunch sådär. Igår önskade jag mig farmors lyxsallad! ♡

IMG_7981IMG_7982

 

Eftersom natten igår också var rätt kämpig så passade jag på att gå upp och lägga mig en stund medan de fick lite egentid med Kelly. Fick igen iallafall 1½ timmes sömn och det uppskattades enormt. När jag sedan vaknade och gick ner för trappan möttes jag av detta till eftermiddagsfika – croissant med vaniljfyllning! Tänk så bortskämda vi blir ♡

 

IMG_7985

 

De stannade tills efter att JP kommit hem och Kelly ätit sin middag. Farfar busade lite med Kelly som tycker att släppa/slänga saker i golvet är det roligaste som finns just nu. När vi satt och åt lunch tidigare så släppte hon ner skeden på golvet hela tiden och tyckte det var så skoj när vi var tvungna att ta upp den igen – som vi skrattade.

Nu gjorde hon samma sak, fast med sin rosa Barbapapa-skallra. Hålla i den, släppa ner den på golvet, sen hämta upp den själv – och så om igen, och igen, och igen…

IMG_7994IMG_7992IMG_7995

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats