Tessie-san

3 gravidmagar i vecka 31

Hej på er, hur mår ni?
Jag var helt fruktansvärt trött när jag kom hem från jobbet idag och efter en tidig middag med familjen gick jag upp för att vila lite innan kvällsbadet och somnade på studs. Det märks verkligen att vi börjar närma oss slutdestinationen på den här graviditeten, för nu kommer tröttheten som ett brev på posten. Jag somnar väldigt fort så fort jag lägger mig ner och det är väl kroppens sätt att ta tillvara på varenda liten vilopaus den får eftersom jag nu vaknar hela tiden för att gå och kissa på natten trehundraelva gånger, sen vaknar jag vid varje vändning eller vridning jag ska göra i sängen för att det gör så ont av foglossningen. Tur att tjejerna sover hela nätterna igenom nu, det är vi så tacksamma för. Snart är det ju amningsjour 24/7 som gäller och att få sova hela nätter kan man ju bara drömma om (det har jag iochförsig inte gjort sedan början på 2016 innan jag blev gravid med Kelly).

Hursomhelst. Ni som följt mig ett tag vet att jag gillar tillbakablickar och att ta en bild “på samma ställe – samma tidpunkt”. Tycker det är så kul att jämföra och se vad som hänt sen sist.

Lite extra kul är det ju såklart med gravidmagen. Nu har jag ändå tre magar att jämföra vid samma tillfälle och det är ju roligt!

Här har vi magen och jag i vecka 31 under samtliga graviditeter.
Längst till vänster med Kelly, i mitten med Belle och till höger nu med Baby 3 ♡

 

 

Lika overkligt som det kändes att vänta sitt första barn – lika overkligt känns det att vi nu ska få ett tredje.
Ska vi vara en familj på 5 personer nu helt plötsligt?! Wow, nyp mig i armen!

Vi är alla så himla nyfikna på vem den här lilla krabaten är som gömmer sig i min mage. Åh vad vi alla längtar efter att få träffa dig, lilla älskling. Vi alla älskar dig redan så mycket! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats