Tessie-san

Det där med frukostar

Vet inte vart den här dagen tog vägen, tiden har bara sprungit iväg och jag har inte hunnit kika in här för att säga hej en enda gång. Tänkte att jag skulle kompensera er med ett par inlägg på raken bara för det. Here we go.
 
 
 
Vaknade vid halv åtta imorse och möttes av en vy av gula löv utanför fönstret, nu har hösten gjort entré på riktigt på vår uteplats. Det är ju riktigt vackert med löven i olika färger, men det ser mindre kul ut på marken när det täcks av löv. Vi låg iallafall och drog oss i någon timme till, sen gick vi upp och gjorde frukost och satte på Nyhetsmorgon. 
 
Jag hade köpt hem bagels som jag rostade och åt med Philadelphia, gurka och tomat. Juice och oboy – det är min lyx på helgen. Sen skar vi upp lite melon också. Är det helgfrukost så är det! Brukar ni äta något lite mer speciellt till frukost på helgen vs vardagen? Här är det som natt och dag. Äter alltid samma sak till frukost på vardagar och äter det nästan med stängda ögon bara för att jag inte vaknat än. På helgen, när man sovit ut och har all tid i världen att fixa med frukosten så gör vi det alltid med det lilla extra, lite mer pålägg, fler alternativ och ibland med lite tända ljus. 
 
 
Köpte hem granola med hasselnötter och dadlar idag, får se om jag byter ut dem mot mina stadiga Special K imorgonbitti #livingontheegde
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats