Tessie-san

Äntligen är vagnen här!

Vi vaknade tidigt imorse. Utan någon klocka såklart, men vi var helt enkelt utvilade och öppnade ögonen till ett ganska soligt väder ute. Det försvann ju ganska fort senare på dagen, men morgonen var fin. Gick upp och åt lite frukost och sedan åkte JP iväg och slängde alla kartonger och all plast på återvinningsstationen, medan jag myste vidare härhemma i morgonrock och myssockor. 
 
När han kom hem från återvinningen och gymmet så åt vi gårdagens tacos till lunch. Mangosalsan var tyvärr slut, men resten fanns kvar. Brukar alltid göra en sallad av allt plock och nu skrapades det rent i både salladsskål och guacemoleskål. 
 
 
Vi hade fått ett samtal från Babyproffsen häromdagen där de sa att vår vagn hade kommit, men eftersom vi var alldeles för trötta för att hämta upp den igår efter jobbet så sköt vi upp det till idag. Som vi har längtat!
 
 
 
 
Dagens magbild (vecka 32+4), man märker verkligen hur fort magen växer när man provar en tunika som man hade för någon vecka sedan och den sitter precis på gränsen till för tight nu. (Knubbsäl-fingrarna hänger på)
 
 
 
 
Det roliga var att när vi satt i bilen påväg mot butiken så tittade jag på JP och frågade om han kom ihåg vilken färg vi valde på vagnen, så tittade han tillbaka med stora ögon och sa “neej, gör inte du?” Haha, ingen av oss var säkra på vilken färg vi tillslut hade valt. Antingen ljusgrå, mörkgrå eller marinblå. Inte en susning om vilken det var. Snacka om babybrain…

 
 
 
När butikstjejen tillslut kom ut med vagnen så trillade såklart poletten ned. Ljusgrå såklart! Det hade dock blivit något felklick med skötväskan så den kom i fel variant. När hon packade upp den tittade vi båda på varandra och sa att det nog måste ha blivit något fel, för den minns ingen utav oss. Som tur var kunde vi bara byta till den vi hade tänkt oss från början, för den hade de på plats i butiken sedan innan.
 
 
Det blev alltså en Emmaljunga Super Viking, med punkteringsfria däck och nya handtaget. Liggdel och sittdel. Den fick plats i bakluckan på vår bil utan problem, men vi förstod ganska snabbt att vi inte kommer kunna storhandla med vagnen i framtiden, det får bli att vi har Pickis i babyskyddet bara, annars får det inte plats många påsar.
 
Hur fin är den inte? Och hur fin är inte världens bästa blivande pappa? <3 <3 <3
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats