Tessie-san

Vilohelg

Den här helgen gick lugnt till. I lördags var vi ute på ett par ärenden (köpte lite julklappar – bäst att vara ute i god tid) och åt enchiladas till middag. Jag är duktig på att göra lax och kycklinggryta, men ingen slår JP i att göra enchiladas. Vi brukar ofta äta det med en god sallad med mycket flingsalt på, och en stor klick Creme fraiche Tomat & Basilika. Har ni inte provat det innan, så måste ni göra det!
 
Sen tittade vi givetvis på premiären av Så mycket bättre! Ganska väntat – men wow vilken succé för Danny! Och Jill Johnson! Fick även en riktigt positiv bild av Tommy Nilsson. Har inte riktigt haft någon egentlig bild av honom tidigare, förutom hans kända låtar såklart, men blev positivt överraskad över hur kul och härlig han verkar vara. Ska bli riktigt kul att följa dem den här hösten!
 
 

I söndags var det tänkt att jag skulle iväg och träffa Anna på lunch i stan. Hon var nere i Stockholm den här helgen och vi hade bokat in att vi skulle ses för ett par veckor sedan och jag hade sett fram emot det så mycket. 

Jag vaknade dock och kände mig helt slut som artist, men kämpade hela förmiddagen med att göra mig iordning för att åka iväg och träffa henne. Hade alla kläder på mig, sminkat mig och fixat håret – men kände att jag inte hade ett enda batteri-streck kvar, så jag fick avboka i sista sekund. Jättetråkigt. Men hon har själv två barn och minns hur det var den sista tiden som gravid, så hon förstod mig. Vi får helt enkelt ses när väl Pickis kommit, så kan det bli.
 
Jag bytte istället om till mjukiskläder och bäddade ner mig i soffan. Måste lyssna på kroppen nu. 
 
 
 
Nu har vi bara två dagar kvar till helg igen och på måndag nästa vecka jobbar jag min sista dag på jobbet. Kommer kännas jättekonstigt att inte gå dit något mer på väldigt länge! Klart jag kommer komma och hälsa på under tiden jag är mammaledig, men ändå, kommer kännas riktigt konstigt att inte träffa mina kära kollegor varje dag. 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats