Tessie-san

Pickis är kvar i magen

Heej! Ni behöver inte oroa er, ingen bebis än. Jag antar att många av er kanske trott att det var på gång pga tystnaden, men änsålänge är Pickis kvar i magen. Har mått lite sisådär bara, så därför jag inte haft några extra krafter över till att blogga. Men nu är jag på benen igen (nåja, så gott det går som höggravid med foglossning, men ändå) och kände att jag ville kika in här för att säga hej. 
 
Hur mår ni? Mår ni bra? Visst blir man lite gladare av att solen hälsade på oss idag? Känns alltid bra i kroppen när solen skiner tycker jag. Vi har dessutom väntat på att det ska sluta regna så vi kan gå ut i skogen och hämta lite granris och vanligt ris inför Halloweenpyntningen. När det spöregnat ute har vi inte varit sådär jättesugna på att plaska runt i en blöt skog direkt, så nu när jag kom hem från jobbet så gick vi ut i skogen här i närheten och fick med oss det vi ville ha. De var fortfarande lite fuktiga så nu ligger de och torkar lite innan vi (okej, jag) sätter igång och ordnar med dem inför Halloween. 
 
Ska visa er allt under tiden jag pysslar med det! Har en vision om en fin liten plätt med granris, en pumpa och en lykta på vår veranda vid ingången – som en fint välkomnande för alla Trick or Treat:ande barn vi hoppas kommer att plinga på vår dörr i helgen. Riset (grenar från ett vanligt träd) hade jag tänkt göra ett Halloweenris av, med glittriga döskallar, spindlar och spindelnät – håller tummarna för att mina visioner håller och blir minst lika bra som jag planerat. 
 
 
 
Innan jag sätter igång med det tar jag mig en lugn stund i soffan med en cupcake – har fortfarande kvar en hel del gott från min babyshower som vi fryst in och tar ut när vi känner oss sugna <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats