Tessie-san

En unge i minuten och kärleksmums

När jag nu går runt härhemma i väntans tider, så gäller det att hitta på saker att göra så man inte dör av trisstess. Jag passar på att vila, jag tittar på serier och jag läser böcker. Häromdagen ställde jag mig även och bakade kärleksmums – något av det godaste jag vet i bakväg! 
 
Jag har inget eget recept som jag går på utan brukar oftast googla fram det bästa recepten för varje gång jag bakar. Sen lägger jag till och tar bort lite enligt min egna smak. Jag snålar exempelvis aldrig med glasyren när jag bakar. Ska det vara så ska det vara, tycker jag! Jag har ju aldrig smakat på en kopp kaffe i hela mitt liv, men älskar både doften av kaffepulver och att ha med det i bakning – en av de godaste glasyren jag vet är den med kaffesmak som man har på kärleksmums. 
 
 
Ska ta mig en bit nu och fortsätta mitt seriemaraton av “En unge i minuten” för att peppa mig själv. Wow, vad jag ser fram emot vår förlossning – är så himla taggad!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats