Tessie-san

En lång och tung dag

Hej kompisar! Vilken dag det har varit, va? Jag vaknade ungefär varannan timme inatt för att uppdatera mig om USA-valet och när jag inte gjorde det så drömde jag om det. Var en mycket orolig natt. Vid halv sju gick vi upp och fortsatte följa valet på Nyhetsmorgon som körde maratonsändningar resten av dagen. 
 
När det stod klart att Hillary förlorat och det istället skulle bli denna rasistiska, sexistiska, homofobiska, islamofobiska, och rent ut sagt galna man till USAs nästa president så kändes det väldigt tungt. Känner mig ledsen att så många hade röstat fram den här hemska mannen som nu kommer bli världens mäktigaste. Vi har suttit och följt alla tal och analyser resten av dagen – bortsett från på eftermiddagen när jag kände att jag behövde få igen lite sömn och gick upp och la mig uppe i sovrummet och sov i ett par timmar. En väldigt lång dag på många sätt.
 
 
Även vädret har kämpat på med att sätta något slags snörekord och jag har följt mitt Instagram- och Facebookflöde med förfäran för alla stackare som hamnat i snödrivor med bilen, blivit strandsatta pga bussar som ställt in sina linjer och personer som halkat och gjort illa sig. Hoppas verkligen att läget stabiliserat sig till imorgon och att vi får kontroll på våra vägar. Själv har jag suttit och bett till högre makter att mina värkar inte ska börja – för jag är rädd att vi inte kommer kunna ta oss till förlossningen då. Vet inte om det är av stressen att tänka de tankarna, att jag blev så påverkad av USA-valet eller kanske både och, men jag har haft en del spänningar i magen som gör lite ont och ryggen började värka efter en stund. Försökte slappna av och tänka att allt löser sig, men jag kände ändå panikkänslor i bröstet av att det skulle sätta igång när vi i stort sett är insnöade hemma. 

JP föreslog att vi skulle prova med Tens-maskinen, så det gjorde vi. Vi beställde hem en sådan i samband med att jag fick foglossning och den fungerar faktiskt riktigt bra. Låg på sidan i soffan och hade fyra elektroder igång längs svanken och lite högre upp. Det kändes bra. Hade dock fortfarande kvar spänningar i magen (och där får man inte placera elektroderna) så JP tappade upp ett varmt bad åt mig. Det är verkligen magiskt med varma bad när jag har mycket sammandragningar eller när det känns spänt – jag blir avslappnad på en gång.

 
Kommer inte vara vaken så många minuter till, ville mest bara säga hej till er och berätta att allt är okej. Vi hörs mer imorgon, då är det en speciell dag. JP och jag firar 9 år tillsammans! 
 
 
 
Tog de här bilderna tidigare idag, men snötäcket blev betydligt högre än så. Det är helt otroligt. Nu när jag tittar ut ser jag att det har börjat snöa igen… 
 

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats