Tessie-san

Beräknad förlossning på måndag

Det är ju väldigt vanligt att man som förstföderska ofta går över tiden, men jag har hela tiden haft en känsla av att vi kommer föda tidigare än beräknat. Jag vet inte varför riktigt, men jag har inte haft bilden av att jag sitter och väntar och väntar på “övertid”. 
 
Nu börjar vi dock närma oss beräknad förlossning som är på måndag (14:e november) och än har jag inte känt att det är på gång. Jag hade ju gissat på att vi skulle få träffa vår lilla älskling redan igår på vår årsdag – för det skulle vara “så typiskt” vårt barn att komma på någons dag (JP och jag fyller ju år på samma dag t.ex), men icke. Verkar inte bli idag heller, så vi får helt enkelt se. På söndag är det ju farsdag och det skulle ju vara en väldigt fin present att få ge till JP <3
 
När tror ni?
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Anonym

      Hihi, ja nu är det spännande! Världen stannar upp så fort det känns något speciellt från magen, men än har det inte blivit något mer än så. Vi får se när det händer helt enkelt! 😀

stats