Tessie-san

Röda rosor och vita liljor

Igår firade ju JP och jag nio år tillsammans, men eftersom vi ju kan få Pickis vilken dag som helst så hade vi inte bokat in något speciellt den här dagen. Mer än att äta något gott och pussa lite extra på varandra. Jag fick inte välja tacos eller enchiladas (hehe, han känner mig), så då önskade jag mig köttfärsås och spaghetti – var himla länge sedan vi åt det. 
 
Han kom förresten hem med mina favoritblommor, min fining! Röda rosor och vita liljor, kan det bli mer romantiskt? Blev så glad för dem!
 
 
Vi fortsatte sedan vår kväll med tända ljus och spännande film i soffan. Jag brukar få ligga i hans knä med mitt huvud, men vi måste byta sida lite då och då, för efter en stund värker det i revbenen på mig av att ligga på en och samma sida under en längre tid. Det är tungt att vara höggravid, hörrni 😉
 
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats