Tessie-san

Veckohandling och premiär

Avslutningsvis åkte vi till CityGross och veckohandlade. Känns alltid bra att fylla på förråden lite innan en ny vecka startar. Jag är inne på antingen vegetariska biffar (finns i massor med olika sorter och storlekar) eller korvstroganoff just nu. Jag snöar ofta in mig på saker ni vet. 
 
Till frukost på vardagarna äter jag alltid samma sak. En skål med vaniljyoghurt och en banan vid sidan om. Det är precis lagom för mig. Har ganska svårt att äta någon frukost sådär tidigt på morgonen och man snabbt ska iväg. Förut drack jag endast en shake på morgonen, men nu känns det som att jag behöver lite mer energi än så. Helgfrukostarna får däremot gärna vara mer att bita i, då är det mysigt att plocka fram allt på bordet och sitta och äta länge.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pep till av lycka när jag såg dessa bigaråer i frukthyllan – äntligen! Visserligen snordyra eftersom de är de första för säsongen, men det var det värt. Älskar dessa mörkröda ljuvligheter!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats