Tessie-san

Äntligen sovmorgon!

Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon. Tog bort alarmen på mobilen innan vi slocknade igår och sov till närmare 10.00 imorse. Det var välbehövligt. Vaknade dock i natt (förutom alla hundraelva kisspauser) av en läskig mardröm så JP fick hålla om mig extra mycket. Men jag somnade om snabbt igen och sov alltså tills kroppen kände att den var klar. 
 
Kände mig glad över all energi och gick ner till köket och gjorde lite frukost. Cornflakes med vaniljyoghurt och blåbär. Och lite juice. Syrénblommorna får det att lukta sommar även inomhus <3
 
 
 
 
 
 
 
Sen bestämde vi oss för att åka iväg på lite ärenden. JP var ute efter nya byxor och kanske någon tröja och jag behövde köpa hem nytt torrschampo och en ny deo. Sen var det veckohandling som stod på schemat. Hittade allt vi behövde och jag fick även med mig två nya klänningar – känns som att det är det plagget jag kommer leva i den här sommaren <3
 
 
 
Som alltid är den här dagen speciellt jobbig för mig. Sociala medier svämmar över med kärleksförklaringar till mammor överallt och det sticker till lite extra i hjärtat då. Jag vet att du är med mig hela tiden och jag vet att du är lika pirrig som jag över vad jag har i magen <3 Tänk att nästa år så kommer den här dagen få en helt ny innebörd och betydelse för mig och då kommer den förhoppningsvis kännas lättare. Älskar dig föralltid, det vet du.
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats