Tessie-san

Spegel spegel

Jag lovade ju er att jag skulle visa vår nya spegel när jag hade fått upp den. Packade upp den tidigare idag och nu står den mellan soffan och matbordet – perfekt ställe. På vår mellanvåning som är vardagsrum/kök/matplatsdel i ett har vi också det bästa ljuset. Vi får ju ljus från två håll – både från fram- och baksida av huset, så mitt på dagen badar mellanvåningen i ljus. Även om det är grått ute. 
 
Det är därför en perfekt plats för en helkroppsspegel. Dessutom passar den riktigt bra in i resten av inredningsstilen vi har. Just nu står den bara mot väggen, men jag antar att man måste fästa den på någon sätt så den står där säkert. Har också en tanke om att låta en vit ljusslinga hänga längs med kanterna – tror det kan bli fint! 
 
 
 
Här får ni drömspegelns allra första selfies. Ursäkta spegelbilden, det var innan jag hade hoppat i någon festlighetsoutfit. En pre-festoutfit med tillhörande knut på huvudet. Men ni kan ju tänka er vart alla mina selfies kommer tas någonstans framöver…
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats