Tessie-san

30-årsfest med 50 barndomsvänner

Vid 18-tiden var vi på plats hemma hos Linnéa, JP följde med upp en stund för att säga grattis han också, sen åkte han iväg till Carolines firande. Jag hjälpte födelsedagstjejen med att fixa lite små snittar osv så hon fick tid att göra sig iordning. 
 
Det var över femtio personer som hade tackat ja till att fira henne och först förstod ingen egentligen hur det skulle gå till i hennes tvåa, men det gick. Finns det hjärterum…
 
 
Jag kände väl ungefär 2/3 av gästerna och de allra flesta var gamla barndomskompisar från yngre år. Himla kul att ses igen och se vad det blivit av alla. Roligt att man på en gång kan slungas tillbaka i tiden av att se människor från förr. Det var så kul att jag glömde bort tiden. Hade ju egentligen en plan att börja avlägsna vid 20-21 för att hinna iväg till Caroline, men helt plötsligt var klockan senare än så och jag var tvungen att rusa. Tiden går ju som bekant fort när man har roligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Födelsedagsbarnet överraskades med en stor fet check på 12 000:- som alla hade varit med och samlat ihop till. Hon åker snart iväg till Thailand med ett par vänner som en egen 30-årspresent till sig själv och nu fick hon lite mer fickpengar att gotta sig i. 

Jag låter bilderna tala för sig själv, det var en ganska rörd Linnéa som fick motta både fint tal och check inför alla.

 
 
 
Det var det jag hade från den 30-årsfesten, återkommer straxt med det tredje och sista eventet under gårdagen.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats