Tessie-san

Hur många gånger kan man gråta på ett dop?

Hej alla glada! Som ni förstår hade jag lite svårt att hinna med att säga hej något mer här igår, jag hann knappt med mig själv. Hade iallafall en riktigt kul heldag med massor med goda vänner, både gamla och nya och min sociala kvot är nu fylld ett bra tag framöver 🙂
 
Vi börjar med dopet för Jennifer. Hade valt en vit/blå-blommig blus dagen till ära och tog en snabb selfie i drömspegeln innan vi stack iväg. Hade givetvis present nummer ett med mig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi satte oss ner i kyrkan och väntade in dop-partyt. När orgeln började spela och jag med en gång hörde att det var Lejonkungens “I en värld full av liv” som spelade så började tårarna forsa ner för mina kinder. Så himla fin låt att välja som ingångslåt på ett dop. Dessutom var det så himla Jenny med en Disney-låt, så mitt rörda hjärta kunde inte hantera det. Fick inte stopp på tårarna.
 
Sedan var det dags för doptjejens mamma att sjunga en sång tillsammans med Katarina och Sanna (som båda två även gick i samma klass som mig i gymnasiet), då brast det igen. Det var så vackert och Jennifer som låg kvar i sin gudmors famn började gasta på för full hals hon också, hehe.
 
Grät igen sen en tredje gång när de gick ner mot pianot igen för att sjunga en till sång. Det är något med atmosfären när det gäller att välkomna ett barn till världen, jag kan inte hålla mig. Jag gråter. Sån är jag.
 
 
 
 
 
 
Sen var det dags för fika och jag blev helt blown away, kolla in fikabordet! Jag ligger i lä när det gäller bakning… Wow, så fint hon hade fixat Jenny! Vi tog en av varje #beach2016, och satte oss tillsammans med de andra gästerna.
 
 
 
Efter att ha suttit och fikat i någon halvtimme-timme kände vi att det var dags att börja runda av för vår del, vi hade ju som sagt två till event denna dag. Så vi lämnade av vår present på presentbordet och tackade Jenny så mycket för ett så fint dop. 
 
 
 
 
Kom hem och jag lagade till lite snabb lunch till oss. Kan inte leva på bara tårta och bullar när man ska hålla igång i ett dygn. Sen svidade vi om och begav oss iväg till dagens andra tillställning: Linnéas 30-årsfest. Det kommer upp snart.
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats