Tessie-san

Redo för fredag?

Ähmentjena! Hur har ni det? Här är det bra! Härligt med fredag ju. Slutade jobbet vid 15.00 idag och åkte iväg till stan för att köpa ny iphone-lurar. Mina har varit trasiga ett tag, först slutade volymknapparna/micken att fungera, sen dog den vänstra luren, så jag har gått runt med ljud i bara höger öra och har inte kunnat svara i telefon med lurarna i… Har varit alldeles för snål innan och köpt budgetvarianter, men de hinner ju gå sönder innan man ens kommit igenom ett helt podcastavsnitt, så nu köpte jag Apples egna istället. 
 
Köpte även två nya tröjor och ett par byxor som tyvärr inte var lika snygga som jag trodde efter att jag kommit hem och klämt lite mer på dem, så de får lämnas tillbaka imorgon. Tröjorna behåller jag nog.
 
 
 
 
 
 
Påtal om att köpa saker så gick jag in en sväng på J&J också och köpte en liten fredagspresent till min plutt. Det var han värd <3
 
La den på sängen och sa inte ett knyst, hihi. Får se vad han säger när han upptäcker den.
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats