Tessie-san

Tacos fick dissen

Kände mig ovanligt nog väldigt sugen på tacos till fredagsmiddag, men JP ville prompt ha kyckling så vi kompromissade lite och gjorde fajitas istället. Det är ju i stort sett samma sak, förutom att proteinkällan ändrades till pippi. Gott var det hursomhelst, det slår ju aldrig fel. 
 
En helg är inte komplett utan en måltid som innehåller guaca, grönsaker och tortillabröd. Inte en bra helg iallafall. Så nu känner jag att den här braiga helgen kan börja! 
 
Om ett par minuter börjar Idol med första fredagsfinalen. Jag tycker att det är riktigt bra nivå på deltagarna i år, det känns som att flera av dem kommer kunna ha en bestående karriär även efter programmet – så som det var förr (Måns, Danny, Agnes, Darin…), de senaste åren har man ju knappt hört någonting om någon deltagare efter att Idol-strålkastarna har slocknat. Mina favoriter just nu är Simon Zion och Ghetto-Barbie. Tycker det är världsklass på dem båda två! Vad tycker ni?
 
 
 
 
Nåväl, ska krypa ner under täcket med en iskall energidryck och börja fredagsmyset på riktigt nu. Vi hörs mer imorgon – då är det super-uppdaterings-lördag har jag hört…
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats