Tessie-san

Live-and-direct

Jag lovade ju er en superuppdatering idag på bloggen, så det är klart att jag tänker hålla vad jag lovat. 

Ni får härmed följa med live-and-direct på vår shoppinglördag. Den går till precis som den brukar göra. När det är min tur att kolla på saker till mig så gör jag det snabbt och effektivt. In, spanar runt medan vi går, hittar något fint, till kassan – klart. Provar gör jag hemma.
När det däremot är JPs tur så tar det betydligt längre tid. Han ska klämma och känna, in i provrummet och prova och så prova igen. Och igen och igen. Jag får springa och hämta en storlek större, en storlek mindre… Brukar oftast sluta med att jag hittar en spegel och tar selfies istället, hehe.
Nu har vi hunnit med två av “mina” butiker och en av “hans”, men tidsmässigt har vi varit på hans i dubbelt så lång tid som mina två.
Fortsättning följer…
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats