Det räcker med oktober nu | Tessie-san

Tessie-san

Annons

Det räcker med oktober nu

Hej hej hallå bloggen! Håller ni inte med mig om att oktober är den längsta månaden på året? Jag tycker aldrig att den tar slut. Den är bara en enda lång väntan på att julen ska kicka igång på riktigt. Jag må tycka illa om vintern (mest att frysa då) men det är ju ändå något mysigt med snö och allt som har med julen att göra? Speciellt nu när vi kommer fira vår jul i huset – aaah det pirrar i min mage när jag tänker på att jag ska stå där i vårt stora kök och baka lussekatter med julmusik strömmande från högtalarna! Hursomhelst – Oktober var det… Jag tycker att det räcker med oktober nu, vi kör igång med november såfort det går bara. Bara helgen kvar, sen är vi där – kämpa!
 
 
Anywho, imorgon har vi ingen vanlig dag på jobbet, vi ska istället fylla den med utbildning och genomgångar av olika moment. Det ska bli kul, alltid roligt att få lära sig mer. Sen ska vi ut och äta tillsammans hela gänget, vi har bord bokat. Det blir en trevlig fredag och start på helgen det! Då väntar dejt med min bästis och Halloweenfest, det ni. 
 
Vi hörs mer imorgon! 
 
 
 
 
TBT från halloween 2013 då jag var utlädd till säxy bandit. På lördag får ni se vad det blir för ny kostym i år. Kan avslöja att det är one-of-a-kind 😉

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats