Tessie-san

Svettigt

Ni vet ju att jag är en riktig periodare när det gäller det mesta. Och jag har haft en off-träningsperiod i över ett år nu. Tränade rätt bra förra våren och jag körde både långa promenader och gick till gymet. Har tappat det där litegrand om vi säger så. Har inte haft någon lust eller ork för den delen. Jag vet att man får mer energi när man väl satt igång med träningen, men jag har helt enkelt inte orkat börja.
 
Idag lyfte jag äntligen min lilla rumpa ur vagnen och följde med JP och Nicklas för att köra ett pass. Vi var där i två timmar… Även om jag såklart inte körde i deras tempo eller med deras vikter så tycker jag ändå att jag var riktigt duktig. När jag skulle gå upp på övervåningen för att fylla på min vattenflaska så kände jag verkligen hur låren förvandlats till gele-spagetti – det blir roligt imorgon.
 
 
Så efter två timmars stånkande och stönande hoppade vi på våra cyklar och som alltid när Nicklas ska cykla hem (han har ju en bit att cykla från stan) så känner vi de första regndropparna på näsan. JP och jag fortsatte till ICA och köpte lite smoohtie-ingredienser. Känns ju inte motiverat att trycka en burgare efter det här passet, så nu blev det en något nyttigare variant på mellis.
 
 
 

Jag gjorde min smoothie på yoghurt, hallon, banan och björnbär <3

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats