Tessie-san

Grill vid Årsta havsbad

Igår packade vi varsin liten väska och så begav vi oss iväg till Årsta havsbad, där Sofies farbror har landställe. Vi hade blivit ditbjudna på grillkväll, supermysigt! Åkte dit tillsammans med Wille och Frida så vi fick åka med dem i bilen.
 
Solen visade sig från sin allra bästa sida när vi kom dit och vi satt och njöt där på verandan med varsin kall öl i handen. Det blev lite kallare ju senare det blev och när solen gömde sig bakom molnen så blev det ännu kyligare, men vi hade värmelampa och dubbla sockar på så det gick ändå. Medans vi grillade och sedan åt var det dock fortfarande varmt, så det var härligt.
 
 

När man sitter där på verandan i solen och väntar in att grillen ska bli redo – fy så man njuter då!

Två jätteglada killar som grillar. Haha, vet inte varför de såg så sammanbitna ut, de var på alldeles utmärkt humör bortsett från när jag tog kort då kanske.

 
 
 

Vi grillade kött, korv, majs, avokado, svamp, lök, paprika och zuccini. Och halloumi för sjutton, det godaste på hela grillen ju! Till det hade vi vitlöksbaguetter som vi la på grillen i bara ett par sekunder så vitlökssmöret hann smälta sådär lagom mycket. Det var dra-åt-helvete-gott alltihopa!

 

Fikat bidrog jag med. Fick feeling där efter bananpannkakorna på morgonen och ställde mig och bakade lite muffins som jag tog med dit. Gjorde dem med hälften citron, hälften choklad och så hade jag bananbitar inuti. De blev en riktig succé! Borde haft i någon nöt i också kan jag tycka – då skulle de bli ännu bättre. Får bli nästa gång.

Wille och Frida åkte hem när det hade blivit kolsvart ute och JP och jag sov över. Vi fick en egen liten stuga att sova i. Innan vi gick och knoppade gick vi in i storhuset och kollade på film. Såg Super-8. Har ni sett den? Som en lite nyare version av E.T. Lagom film att se sådär på natten, de var inne på att vi skulle se någon skräckis först och det hade jag inte tyckt om. Alldeles för läskigt att gå ut till vår lilla stuga sedan i mörkret.

 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats