Tessie-san

En riktig pangdag igår!

Förra veckan var ju inte alls kul med vädret. Vi hade ett par få solglimtar, men de fick vi nästan jaga. Ni kan ju förstå hur lyckliga vi blev när vi vaknade igår i vår lilla stuga av att solen hälsade på genom fönstret. Vaknade av att vi hörde hur Sofie och Nicklas bökade utanför stugan och när vi öppnade dörren så fick vi syn på ett bord uppdukat med superfrukost.
 
Solen hade inte hunnit komma upp på verandan ännu, så de flyttade ett av de små borden till gräsmattan utanför vår stuga där solen hade hittat fram. Tänk vilken lyx att få vakna upp till detta!
 
 
 
 

Efter att ha frullat i solen en stund så bytte vi om till badkläder och så vandrade vi bort till stranden. Alltså till havet. Hur mysigt? La oss på sandstranden och blev lite bruna en stund (Läs: samlade mod innan det var dags att doppa sig) och sedan tog vi långsamma kliv mot vattnet. Sofie som är sommar i en burk hade såklart redan badat både tre och fyra gånger de här veckorna var såklart inte alls rädd för vattnet, en annan skrålade kärringskrik efter varje decimeter. But I did it. Doppade hela mig (förutom håret för det blir så jobbigt trasslig då) och det var riktigt, ehm, friskt i vattnet.

Sen gick vi upp och värmde oss i solen igen. Gött med sol ändå.

 
 
 

Gick sedan åter tillbaka till huset med den mysiga tomten och fortsatte glassa i solstolarna. En stund la jag mig i hängmattan också, vilken total befrielse det är. Att få ligga och smågunga i hängmattan och bara ligga och titta upp i himlen och höra hur trädet rasslar. En av katterna som Sofie är kattvakt åt var superkelig och låg på min mage unde hela tiden, så himla mysigt.

 
 

På eftermiddagen kom vi på att det fanns en studsmatta på tomten. Jag vågade först inte hoppa själv eftersom jag fortfarande lider av extrem träningsvärk i benen och tittade glatt på när de andra hoppade.

Men så såg det så otroligt kul ut så jag provade ändå, och det gjorde inte alls ont. Använde mest smalbenen när jag hoppade så det gick hur bra som helst. Men hur roligt är det inte att hoppa studsmatta? Skrattade i varje hopp, non-stop.

Inte alltid så graciöst….

 
 
Var inte alls taggad på att ta bussen hem där vid 18-tiden då vi hade hört att det spöregnade hemma i stan. När vi kom hem så hade det dock slutat, men marken var fortfarande blöt. Skönt att vi missade regnet en dag iallafall!
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats