Tessie-san

Ibland vill det sig inte

Bad Elin ta ett kort på mig igår vid middagen. Ni som har en blogg, alternativt är tillsammans med någon som har en blogg vet att det ofta krävs ett antal försök innan man får till en bra bild som slutligen får hamna på bloggen.
 
När man är ute på restaurang har man endast ett fåtal försök på sig, eftersom det är pinsamt att sitta och posa inför främmande människor med en förblindande blixt. Alla andra gäster reagerar ju vid varje blixt, så man kan ju inte sitta där hela kvällen och riskera att utlösa ett epilepsianfall i onödan…
 
Det brukar inte vara så svårt att få till en bild, men igår ville det sig inte riktigt.
 
 
 
Bild 1 – Försöker mig på en avslappnad look med knuten näve under hakan lite sådär casual. Ser dock otroligt uttråkad ut, vilket jag inte alls var så den bilden blev alltså ingen hit.
 

Bild 2 – försöker se mycket gladare och framförallt piggare ut. Resultatet blev en galning med crazy eyes. Ser otroligt speedad ut! LUGN sa jag! Inte heller någon keeper alltså.

Bild 3 – okej, sista chansen nu! Kör på en blandning av de två första – casual med näven under hakan, men ändå härlig och på g. Ah, men här har vi fyllekajjan med berusade rosa kinder och simmig blick… Not so much va.

Då gav jag upp och tog istället en bild av Elin. Och voila – perfekt på en gång! Om ni ursäktar mig så ska jag gå och träna poser framför spegeln lite…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats